top of page

Zorgeloos genieten

Ervaar het gemak van een heel seizoen zorgeloos genieten op Camping Zierikzee! Geen tent of caravan opbouwen, maar gelijk neer kunnen ploffen in je eigen stacaravan. Daarnaast kan je genieten van je eigen tuin. Heerlijk toch?

Met een seizoensplek bij ons, geniet je tegen een aantrekkelijke prijs van elke vakantie, elk weekend of gewoon een vrije dag. Kom en proef de kampeersfeer en verken de prachtige omgeving rondom je seizoensplek!

Groen, Groener, Groenst

Heerlijke privacy op je jaarplaats, met tal van bomen en struiken om je heen. En weet je wat het mooiste is? We zitten net buiten het historische stadje Zierikzee, vlakbij de Oosterschelde en de bossen van Ouwerkerk. Perfect voor natuurliefhebbers en actievelingen die graag wandelen of fietsen.

Rust & Avontuur

Op Camping Zierikzee geniet je van alle rust die je nodig hebt. Maar hey, dat betekent zeker niet dat je je gaat vervelen! Genoeg te doen in de omgeving. Denk aan watersporten zoals surfen, zeilen en duiken, mooie musea, braderieën of evenementen.

Proef het Beste van Zeeland

En dan de Zeeuwse lekkernijen, die mag je echt niet missen! Dankzij onze centrale ligging kun je gemakkelijk diverse vissershavens bezoeken. Stel je eens voor: verse Zeeuwse mosselen, rechtstreeks van de boot. Klinkt goed, toch?

SEIZOENPLAATSEN

Ook jaarplaatsen zijn bij ons mogelijk. De ruime plaatsen bieden je alle mogelijkheden om helemaal je eigen plekje te creëren.

Vanaf de eerste lentedag op 1 april tot 1 oktober is jouw eigen plekje onder de Zeeuwse zon beschikbaar!

bottom of page