top of page

Perfecte uitvalsbasis

De Zeeuwse Delta is een waar paradijs voor duikers. Er is veel meer te zien dan men denkt. In de Delta wemelt het van de vissen, weekdieren, sponzen en wateranemonen. 

Onze camping vormt de perfecte uitvalsbasis om de populaire duiklocaties van de Grevelingenmeer, het Veerse Meer en de Oosterschelde te verkennen. 

 

Sinds oktober 2002 is er geen duikvergunning meer nodig voor duiken in de Zeeuwse Delta. Wel gelden er regels, waar we je graag meer over vertellen!

Vakantiebungalow

Geen zin om je tent op te zetten? Volledig te begrijpen! Gelukkig hebben we bij onze camping in Zeeland een ruime 8 persoons vakantiebungalow. Geniet van de luxe van thuis in de prachtige Zeeuwse omgeving!

Veiligheid

Maar je moet ook uitkijken en weten wat je doet. Het Veerse Meer is geschikt voor de beginnende duiker, maar de Oosterschelde kan gevaarlijk zijn en het is beslist geen beginnerswater. Dit heeft te maken met de stroming. Niet alleen de horizontale, maar ook de verticale stromingen kunnen verraderlijk zijn.

 

Hierover kun je het best informeren bij lokale deskundigen. Ook de stroomatlas en de getijdentabel (zie www.getij.nl ) zijn erg nuttig.

Speciale duiklocaties

In de buurt van de camping zijn o.a. bij Zeelandbrug en de zuidkust van Schouwen-Duiveland prachtige duiklocaties.

Het verschil in watertemperatuur zorgt ervoor dat er onderwaterseizoenen zijn. Door deze verschillende seizoenen is er een grote biodiversiteit. 

Duiken in de Omgeving

Voor de ware duikavonturiers is Camping Zierikzee de ultieme bestemming! Ons ruime kampeerveld biedt groepen duikers de ideale plek om gezamenlijk te kamperen, of het nu in tenten of caravans is.

 

Ontdek de adembenemende onderwaterwereld van Zeeland en geniet van de diversiteit aan duiklocaties in de omgeving.

bottom of page