top of page

Gezellig samenzijn

Camping Zierikzee is dé bestemming voor groepen die samen willen genieten van een onvergetelijke kampeervakantie in het prachtige Zeeland. Met onze ruime kampeervelden, perfect voor tenten en caravans, creëer je een gezellig samenzijn met je vereniging of groep. 

 

Elk perceel is uitgerust met een eigen watertappunt, afvoer en 6 ampère stroomaansluiting. 

 

En natuurlijk hebben we ook aan de kleintjes gedacht! Ons speelveld en speeltoestellen zorgen ervoor dat kinderen een geweldige tijd beleven. Bij Camping Zierikzee is er voor iedereen iets te beleven!

Vakantiebungalow

Geen zin om je tent op te zetten? Volledig te begrijpen! Gelukkig hebben we bij onze camping in Zeeland een ruime 8 persoons vakantiebungalow. Geniet van de luxe van thuis in de prachtige Zeeuwse omgeving!

Verenigingen

Camping Zierikzee is de ideale plek voor verenigingen. Met grote afgesloten groepsvelden heb je een heerlijk stekje voor jouw vereniging. 

Met genoeg te doen in de omgeving ben je verzekerd van een leuke tijd met elkaar!

Duikers

Camping Zierikzee is een ware trekpleister voor duikers. Met het Grevelingenmeer, het Veerse Meer en de Oosterschelde op slechts een steenworp afstand van Zierikzee, is onze camping dé uitvalsbasis voor je duikavonturen.

KAMPEREN MET GROEPEN

Op zoek naar een mooie kampeerplaats voor groepen of verenigingen? Dan zit je bij Camping Zierikzee goed! Geniet van onze ruime, groene velden, perfect voor groepen.

bottom of page