Bent u toe aan een heerlijke ontspannen vakantie in een prachtige en rustgevende omgeving? Huur dan op Camping Zierikzee (Zeeland) een vakantiewoning.


Deze vakantiewoning is zowel geschikt voor even een paar dagen er tussenuit met het gezin/ familie, of voor een vakantie in Zeeland.


Onze vakantiewoning in Zeeland is ook ideaal voor een uitje met uw vereniging of club. In de vakantiewoning is ruimte voor maximaal 8 personen.


Daarnaast maakt onze vakantiewoning het ook mogelijk om, indien u niet beschikt over een tent of een caravan, toch te genieten van het ultieme campingsfeer.


De vakantiewoning is volledig ingericht en beschikt daarnaast ook over een barbecue, zo kunt u heerlijk genieten van de Zeeuwse buitenlucht.

VAKANTIE WONING

VAKANTIE WONING OP DE CAMPING


Onze vakantiewoning maakt het ook voor niet kampeerders mogelijk om toch te genieten van een camping in Zeeland.


Daarbij kunnen gezelschappen die gedeeltelijk beschikken over kampeer mogelijkheden, toch met zijn allen gezellig vertoeven in Zeeland op een camping> volledig ingericht


> eigen vaste barbecue


> geschikt voor

maximaal 8 personen

.

EEN GEZELLIG RUIME VAKANTIEWONING MET TERRAS VOOR MAXIMAAL 8 PERSONEN

Ook voor duikers is de vakantiewoning uitermate geschikt. Na een dag duiken in Zeeland, is het vanzelfsprekend erg prettig te noemen om ´thuis´ te komen in een compleet verzorgde vakantiewoning: vis op de barbecue en genieten maar!


In onze vakantiewoning zult u zich meteen thuis voelen in Zeeland op Camping Zierikzee.

ZIERIKZEE

OMGEVING


Camping Zierikzee ligt aan de rand van het monumentenstadje Zierikzee, op zo’n 15 minuten lopen van het sfeervolle oude centrum.


Met een busstation op 200 meter van de camping is de rest van Zeeland met haar mooie stranden en bezienswaardigheden ook per openbaar vervoer goed te bereiken.


In de omgeving van Zierikzee zijn diverse musea en bezienswaardigheden. Zo zijn er het Watersnoodmuseum en Stadhuismuseum. Daarnaast is Neeltje Jans ook in de buurt. Een bijzondere locatie waar van alles te zien en beleven valt.

CAMPING ZIERIKZEE

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

www.campingzierikzee.nl

Home Seizoenplaatsen Groepen Duikers Vakantiewoning Faciliteiten Activiteiten Contact

CAMPING ZIERIKZEE

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

www.campingzierikzee.nl