Voor groepen personen is Camping Zierikzee uitermate geschikt. Wij beschikken over een groot kampeerveld waar de groep gezamenlijk kan bivakkeren in tenten of caravans.


Camping Zierikzee beschikt over diverse grote velden, waar het gezellig kamperen is met bijvoorbeeld een vereniging. De percelen zijn allemaal ruim van opzet.


 Op de percelen treft u een eigen watertappunt, afvoer en stroompunt. U beschikt over 10 ampère stroom.


De camping biedt naast ruime percelen op de grote velden ook percelen waarbij u meer privacy heeft. Op deze wijze beschikt Camping Zierikzee voor iedereen een plaats die gezellig vakantie wilt vieren in Zeeland.


Niet alleen zijn de velden en percelen ruim en voorzien van veel groen, ook aan de kleinste gasten is gedacht. De speelvelden en speeltoestellen maken Camping Zierikzee ook voor de kinderen een geweldige vakantie mogelijk.


Camping Zierikzee biedt verder gratis Wifi aan. Zo kunt u als gast op uw eigen kampeerplek ontspannen surfen op het internet.

KAMPEREN MET GROEPEN

VAKANTIEWONING


Ook aan niet kampeerders is gedacht. Daarvoor kunt u onze ruime 8-persoons vakantiebungalow hurenVERENIGINGEN


Ook voor motorrijders is Camping Zierikzee een fijne plek omdat de motoren s' avonds op een veilige en stevige ondergrond bij elkaar neergezet kunnen worden, vanwaar je de volgende dag weer verder kunt toeren door het mooie en zonnige Zeeland.


DUIKERS


Groepen duikers weten Camping Zierikzee al goed te vinden. Doordat het Grevelingenmeer, het Veerse Meer en de Oosterschelde op steenworp afstand liggen van Zierikzee, is Camping Zierikzee een prettige en logische plek om te vertoeven.


CAMPING ZIERIKZEE

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

www.campingzierikzee.nl

Home Seizoenplaatsen Groepen Duikers Vakantiewoning Faciliteiten Activiteiten Contact

CAMPING ZIERIKZEE

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

www.campingzierikzee.nl