Ruime jaarplaatsen

Camping Zierikzee in Zeeland biedt voor bezitters van stacaravans ruime verzorgde jaarplaatsen aan. U kunt vanaf het begin van de lente tot 15 oktober genieten van uw jaarplaats. Onze jaarplaatsen voor stacaravans bieden veel privacy door de vele bomen en struiken die tussen de percelen zijn geplaatst.

Camping Zierikzee ligt aan de buitenrand van het momumentenstadje Zierikzee. Verder ligt de camping dichtbij de Oosterschelde en de bossen van Ouwerkerk. Dit maakt de camping uiterst geschikt voor gasten die graag wandelen of fietsen.

Op Camping Zierikzee (Schouwen-Duiveland) heeft u alle rust die u wilt, maar dit houdt niet in dat u zich hoeft te vervelen. Integendeel, er valt in de directe omgeving van Camping Zierikzee van alles te beleven en de provincie Zeeland biedt uiteraard ook vele mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld watersporten, zoals surfen, zeilen of duiken.

En onderschat u zeker de Zeeuwse lekkernijen niet. Camping Zierikzee is centraal gelegen, zodat u zelf een bezoek kunt brengen aan de diverse vissershaventjes, waar u bijvoorbeeld verse Zeeuwse mosselen kunt kopen.

Voorzieningen

Op Camping Zierikzee vindt u alles wat u nodig heeft voor het kamperen. Wij beschikken over ruime plaatsen voor stacaravans, er zijn aparte passantenplaatsen en de camping heeft grote trekkersvelden.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting en stromend water. Uiteraard is er een ruim en schoon toiletgebouw en tevens beschikken we over een wasserette.

Ook aan mensen zonder kampeeruitrusting is gedacht. Daarvoor hebben we op Camping Zierikzee een mooie 8-persoons vakantiewoning te huur.

Op de camping vindt u ook een gezellige bar annex kantine met frituur. De kantine is voorzien van een groot terras op de zonkant. Naast dit terras ligt de speeltuin waar uw kinderen naar hartelust kunnen spelen terwijl u geniet van een drankje in de Zeeuwse zon!

Seizoenplaats

Wat een weelde! In maart al uw caravan neerzetten op de camping en er het hele seizoen van genieten! Het is mogelijk om voor een langere periode op Camping Zierikzee te verblijven. Niet elke keer de tent weer afbreken of de caravan opruimen en rijklaar maken.

Alles blijft gewoon staan, u hoeft alleen maar te komen om te genieten. Met een seizoenplaats op Camping Zierikzee kampeert u heel voordelig en een heel kampeerseizoen lang.

Slechts een keer plaatst u uw caravan en voortent. Alle vakanties, elk weekend of zomaar op een vrije dag kunt u komen genieten van de kampeersfeer en de prachtige omgeving rondom uw seizoenplaats.

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl