Op de camping vindt u plaatsen voor stacaravans, trekkersvelden, aparte passantenplaatsen en een ruime 8-persoons vakantiewoning die u kunt huren. Voor groepen is het mogelijk om op één ruim veld te kamperen.

Gezien de ligging nabij de Oosterschelde en het Grevelingenmeer is Camping Zierikzee een ideale verblijfplaats voor duikers, alsmede door het feit dat we op ons terrein een eigen persluchtvulstation hebben voor het vullen van duikflessen.

Camping Zierikzee ligt in het mooie monumenten stadje Zierikzee. Een unieke landelijke locatie met uitzicht op de molen en op loopafstand de jachthaven waar u de prachtige boten kunt bekijken. Lopend kunt u naar het centrum van Zierikzee, waar u leuke winkeltjes tegenkomt, indrukwekkende musea en even lekker op een terrasje kunt genieten. Komt u ook?

RUIME PLAATSEN, VEEL VRIJHEID

Op Camping Zierikzee vindt u alles wat u nodig heeft voor het kamperen.

Wij beschikken over ruime plaatsen voor stacaravans, er zijn aparte passantenplaatsen en de camping heeft grote trekkersvelden.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting en stromend water. Uiteraard is er een ruim en schoon toiletgebouw en tevens beschikken we over een wasserette.

Ook aan mensen zonder kampeeruitrusting is gedacht. Daarvoor hebben we op Camping Zierikzee een mooie 8-persoons vakantiewoning te huur. Op de camping vindt u ook een gezellige bar annex kantine met frituur. De kantine is voorzien van een groot terras op de zonkant.

FACILITEITEN

Camping Zierikzee ligt op een prachtige locatie vlak bij de Oosterschelde, waarbij een dagje zee altijd tot de mogelijkheden behoort.

Camping Zierikzee heeft een eigen unieke sfeer: Zeeuws/ gezellig.

De camping, welke gesitueerd is in de gemeente Schouwen-Duiveland, beschikt over een groot scala van faciliteiten, zoals eersteklas sanitair, welke meerdere malen dagelijks wordt schoongemaakt.

Verder is erop de camping een gezellig (eet)café (kantine). Bij onze kantine hebben we een groot buiten terras. Hier kunnen de gasten heerlijk buiten genieten van een hapje en een drankje.

Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

#slider_38 VRIJE  SEIZOENPLAATSEN MET  SPEELVELD VOOR TENT EN CARAVAN DICHT BIJ MOOIE  DUIKSTEKKEN MET RUIME  JAARPLAATSEN MET GEZELLIGE KANTINE DICHT BIJ  ZIERIKZEE

Camping Zierikzee is een gezellige en gemoedelijke groene camping, geschikt voor jong en oud. De camping is centraal gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland en daardoor een ideale basis voor allerlei uitstapjes en activiteiten.

Stacarvans te koop We hebben momenteel diverse   stacaravans te koop!  Volledig ingericht van e 16.500,-  Inlichtingen: 06 22 371 222