Grote Zelkeweg 10

4301NJ Zierikzee

+31 (0)111 412 846

+31 (0)622 371 222

info@campingzierikzee.nl

Activiteiten in de omgeving

Camping Zierikzee ligt centraal op het eiland Schouwen-Duiveland. Daardoor is de camping een ideale basis voor uitstapjes en activiteiten. Op een kleine afstand vindt u de Stormvloedkering met Neeltje Jans, de spectaculaire surfstranden aan de Brouwersdam, het unieke Nationaal Park Oosterschelde, historische stadjes, pittoreske dorpjes.


Ook is Camping Zierikzee uitermate geschikt voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Voor cultuurliefhebbers zijn er de monumentensteden Zierikzee en Middelburg en diverse musea te bezoeken zoals bijvoorbeeld het Watersnoodmuseum, Stadhuismuseum Zierikzee of het Historisch Museum De Bevelanden.


Duikers kunnen hun hart ophalen in de Oosterschelde, het Veerse Meer of de Grevelingendam. Camping Zierikzee ligt aan de rand van het stadje Zierikzee, op zo’n 15 minuten lopen van het sfeervolle oude centrum.


Op 5 minuten lopen vanaf de camping vindt u het overdekte zwembad “Onderdak”. Met een busstation op 200 meter van de camping is de rest van Zeeland ook per openbaar vervoer goed te bereiken.

Momumentenstadje zierikzee

Camping Zierikzee ligt aan de rand van het monumentenstadje Zierikzee, op zo’n 15 minuten lopen van het sfeervolle oude centrum.

Met een busstation op 200 meter van de camping is de rest van Zeeland met haar mooie stranden en bezienswaardigheden ook per openbaar vervoer goed te bereiken. Graag tot ziens op Camping Zierikzee!

Fietsen en wandelen

Op zoek naar een gezellige en gemoedelijke groene camping, geschikt voor jong en oud?

Kom dan naar Camping Zierikzee!

De camping is centraal gelegen op het mooie Schouwen-Duiveland en daarmee een ideale uitvalsbasis voor allerhande uitstapjes en activiteiten. In de omgeving vindt u diverse natuurgebieden waar het goed fietsen of wandelen is.